• Hello! We just upgraded the forum'ware to a much more powerful and robust system and quite frankly much more modern. First stop is check your profiles and set time zones, signatures, and any other options you want to customize making the forums work best for you. We are tweaking the look and feel, features, and more as we continue to settle in the new forum'ware. Enjoy and thanks for visiting!

    Click here to review your account now.
  • APDL - Airline Pilot Logbook version 9.1 is now available on the Apple App Store. Click here for details of what's new in this release. Major new features include Default Rest Facility, ATC Flight Planned Routes and Notifications of route changes, EDCT Status Board Widget, and more...

Bug Report Credit missing on trip page/white boxes

pcohen

Well-known member
Joined
Feb 4, 2007
Messages
278
Just updated to latest. 7.9.34. Look at July 1:



All other trips are normal:

 

EricW

APDL Beta Team
Joined
Aug 12, 2006
Messages
1,251
Location
TN
Try a forcing a sync, closing the app, or even a power cycle of the device. I think I've seen this before and it was just a weird anomaly I haven't seen since.


Sent from my iPad using Tapatalk
 

pcohen

Well-known member
Joined
Feb 4, 2007
Messages
278
None of that worked. Wondering if deleting and reimporting the trip would fix. Will try that.
 

Neal Culiner

Founder, President
Staff member
Joined
Nov 14, 2001
Messages
12,478
Location
VA
No. It won't fix it. Remove from suspended and cold launch the app. Does it occur on all trips?
 

pcohen

Well-known member
Joined
Feb 4, 2007
Messages
278
No fix. Only on July 1. Only trip with a deadhead. All other trips normal.
 

pcohen

Well-known member
Joined
Feb 4, 2007
Messages
278
Fixed it. For some reason my DH rig settings got changed to 0:0 with the update.
 
Top