Date problems.

d_ocho

Active member
Joined
Dec 23, 2002
Messages
34
Location
Netherlands
First off all Merry Chrismas,
Second I have a small problem with entering dates.
I live in Europe and over here we enter dates dd/mm/yyyy as opposed to the U.S. who enter dates mm/dd/yyyy.
Because of this my date in the DATE colum isgood but the date in the OFF BLOCK and ON BLOCK is not.
For example 1 Feb 2003 in DATE colum becomes 2 Jan 2003 in OFF and ON BLOCK colum.
The strange thing is that when the date is higher than the 12th day in the month everything is ok again.
So 13 Mar 2003 will stay 13 Mar 2003.
I think this is or an bug or I havea wrong setting in the program.

Thank you.
 

Neal Culiner

Founder, President
Staff member
Joined
Nov 14, 2001
Messages
12,572
Location
VA
Happy Holidays to you as well.

I'll research this. What is your Regional Date Settings from the Windows Control Panel, Regional Settings, Date Tab?

Also in the main portion of the Windows Control Panel Regional Settings, what country/locale do you have set?

 

d_ocho

Active member
Joined
Dec 23, 2002
Messages
34
Location
Netherlands
Desktop:


Under Regional and Language Options settings in Control Panel:


Format is Dutch (The Netherlands) with no customization.


Long date is (for today): donderdag 25 december 2003.


Short date notation: 25-12-2003.


O/S is an English WindowsXP Pro SP 1.


I use an Ipaq H5455 with an homemade Excel file which, after syncI import into Logbook Pro.


The Ipaq has the same Regional and Language Options as the desktop.
Thanks for your help.
 

d_ocho

Active member
Joined
Dec 23, 2002
Messages
34
Location
Netherlands
NC Software said...
Happy Holidays to you as well.

I'll research this. What is your Regional Date Settings from the Windows Control Panel, Regional Settings, Date Tab?

Also in the main portion of the Windows Control Panel Regional Settings, what country/locale do you have set?
Any chance you had time to research this little
Problem.

Or will this be an v.2 fix??
 

d_ocho

Active member
Joined
Dec 23, 2002
Messages
34
Location
Netherlands
Yes I found that out.
I'am currently using 1.9.6 beta and that works perfect.
Thanks for your help.
 
Top