Entry's Lost from spreadsheet

Joined
Apr 3, 2006
Messages
6
I have been using the software for about four (4) months without problem. I have put in about 100 entries. Now when I put in entries the entry can be found in the explorer portion of the program, but it is not in the logbook. Is there a setting which is preventing this?

Thanks
 
Joined
Apr 3, 2006
Messages
6
Unfortunately not the solution

I checked the filter and clicked it on and off. The problem is not associated with the filter.
 

Neal Culiner

Founder, President
Staff member
Joined
Nov 14, 2001
Messages
12,574
Location
VA
You're not showing any? How about in the Windows Style? Confirm you are entering the minimum columns of Date, Type, Ident, Route, and Duration? If you do not have one of these columns Logbook Pro will delete the row as erroneous.
 
Joined
Apr 3, 2006
Messages
6
I see all of the flights through the 22nd of March on the logbook, but I don't see the eight flights that I have taken since then and logged. Those eight flights do show up on the explorer, but not the log.
 

Neal Culiner

Founder, President
Staff member
Joined
Nov 14, 2001
Messages
12,574
Location
VA
TXMooneydriver said:
I see all of the flights through the 22nd of March on the logbook, but I don't see the eight flights that I have taken since then and logged. Those eight flights do show up on the explorer, but not the log.
I received your data file. The last two flights entered are on March 22nd. The Explorer, Analyzer, and Logbook areas all match up. When entering flights, make sure you enter the required columns of Date, Type, Ident, Route, and Duration (or SIM).
 
Joined
Apr 3, 2006
Messages
6
If you will open the explorer, you will find that there are flights entered on the 28th, 29th and 30th of March that show up in the explorer, but not on the log. That is the problem. When I log flights now they are not showing up on the log, but the data is obviously recorded because it is in the explorer. How do I fix this?
 
Top