Building new structure...please wait?

pilot4blue

Member
Joined
Sep 4, 2005
Messages
5
Hello,

I am having problems with the logbook all of a sudden. When I first launch the software it gives me a modal box saying that it has to implement new features. If I press "cancel" the program exits. If I press "OK" then a red progress bar on the lower left corner surges to 100% quickly and the message next to it states "Building new structure... please wait." I have waited for hours with no effect. When I try to exit the program I get a windows-error program not responding, exit now window. What happened?
 

Neal Culiner

Founder, President
Staff member
Joined
Nov 14, 2001
Messages
12,572
Location
VA
Hello,

Try repairing your Logbook Pro installation by clicking the change/remove button next to Logbook Pro in the Windows Control Panel Add/Remove programs area. Choose REPAIR on the subsequent dialog. Reattempt. If that doesn't work, please fill out a support ticket for the next steps to resolve this issue.
 

pilot4blue

Member
Joined
Sep 4, 2005
Messages
5
That Worked

Neal,

Thanks, that did the trick. I have updated to 1.9.9 and will report any bugs/anomolies in the appropriate thread. Thanks again!

Pilot4blue
 

skydan5

New member
Joined
Mar 30, 2006
Messages
1
NC Software said:
Hello,

Try repairing your Logbook Pro installation by clicking the change/remove button next to Logbook Pro in the Windows Control Panel Add/Remove programs area. Choose REPAIR on the subsequent dialog. Reattempt. If that doesn't work, please fill out a support ticket for the next steps to resolve this issue.
Neal,

I attempted this recommended procedure twice and it didn't work. I'm using version 1.1.9. What else do you recommend?

Thanks,

Daniel R. Morgan
 
Top