lbp already running

cdowhie

New member
Joined
Mar 13, 2003
Messages
3
i have tried the fixes from other posts but to no avail. 1.9.3 started the problem. program doesnt open but says its already running. whats the latest fix?

chris j dowhie
 

Neal Culiner

Founder, President
Staff member
Joined
Nov 14, 2001
Messages
12,574
Location
VA
Copy any .BAK and .LBK files out of C:\Program Files\Logbook Pro (or where you installed the software) to a safe location such as C:\Backup.

Uninstall

Reboot

Delete the Logbook Pro folder from C:\Program Files

Reinstall

Retry. If no luck, I'd have to point to something wrong with your Operating System. I highly recommend Windows XP. 98/Me are Microsoft's worst IMHO.

Neal Culiner
NC Software, Inc.
support@nc-software.com
 

Jantar

New member
Joined
Oct 19, 2002
Messages
2
I am having the same problem. Everything was working fine until I installed 1.9.3. Now it just plain does not work. I have tried every possible combination of uninstall and install. There is nothing wrong with my computer. What gives here Neal?

Ken.
 

Neal Culiner

Founder, President
Staff member
Joined
Nov 14, 2001
Messages
12,574
Location
VA
Hi Ken,

Well, I find the phrase 'what gives' very disrespectful! I am always glad to help any time, day or night, just report your issue in a way that I can understand, without the emotion please!

You can download the beta of 1.9.4 and see if it's any better. Uninstall your current installation prior to installing.

download.logbookpro.com/beta/lbproNoMSI.exe

Neal Culiner
NC Software, Inc.
support@nc-software.com
 

Jantar

New member
Joined
Oct 19, 2002
Messages
2
Neal,

No disrespect intended. I will try the beta 1.9.4 and let yiou know the results.

Thanks,

Ken.
 

cdowhie

New member
Joined
Mar 13, 2003
Messages
3
NC Software said:
Copy any .BAK and .LBK files out of C:\Program Files\Logbook Pro (or where you installed the software) to a safe location such as C:\Backup.

Uninstall

Reboot

Delete the Logbook Pro folder from C:\Program Files

Reinstall

Retry. If no luck, I'd have to point to something wrong with your Operating System. I highly recommend Windows XP. 98/Me are Microsoft's worst IMHO.
this fixed it thanks

chris j dowhie
 
Top